Svi su se nešto bacili na pripremu proljetnih slastica s jagodama i drugim sezonskim voćem, ali nama još nije dosta čokoladnih kolača. Ako razmišljate kao i mi, ali biste ipak voljeli malo osvježiti repertoar, svidjet će vam se recept za kolač koji donosimo u nastavku.
Je li vam ikad palo napamet pomiješati tortu od sira sa sočnim čokoladnim brownie kolačima? Nekome je, a nama se čini da mu je ideja jako dobra. Princip je sličan kao kod izrade nekoć jako popularnog mramornog kolača: treba napraviti dva sloja, svijetli i tamni, a zatim ih je potrebno izliti u kalup i malo ih pomiješati, tek toliko da nastane zanimljiva igra tamne i svijetle boje.
Ono što nam se jako sviđa kod recepta koji slijedi je to što se koristi sasvim malo brašna, samo 65 grama, a to znači da ga se ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....