U obilju jagoda, malina i borovnica jabuke su pale u drugi plan, ali nesvakidašnje hladno vrijeme opet nam budi želju za slasticama s okusom zime... Stoga nam se ovaj recept čini kao jako dobra ideja.
Riječ je o jednoj lijepoj, kremastoj torti od sira koja je posebna po tome što je upotpunjena popularnim Biscoff keksićima koje obožavamo jer imaju tako bogat okus po karameli i cimetu. A gdje su tu jabuke, možda se pitate?
Eno ih u kremi! Usitnjene su i prokuhane sa šećerom u fini pire, koji u kombinaciji s krem sirom, vrhnjem, začinima i namazom na bazi Biscoffa čine najbolji malo drugačiji nadjev za cheesecake od ijednog koji ste probali.
Torta je vrlo kremasta i puna okusa, a to je, čvrsto smo uvjereni, čini moćnom konkurencijom svim slasticama s bobičastim voćem....
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....