U sezoni smo mladih jabuka koje je najslađe jesti "onako", uživajući u svježem okusu i predivnoj hrskavosti. Ipak, sladokusci neće odoljeti a da ovo slasno voće ne ubace u kolače, a štrudel je jedna od najpopularnijih opcija. Ili ste vi od onih koji su slabi na višnje?
Za što god se odlučili, vjerujemo da ćete uživati, a kako bi to zaista bilo tako, nudimo vam jedan mali trik. Uobičajenoim sastojcima za štrudel trebat ćete dodati još jedan. Dobro vam je poznat iz recepata za neke druge vrste kolača i vjerojatno ga imate, a ako ga nemate, lako ćete ga napraviti.
Trebat će vam kako bi okus štrudela bio još bolji, ali ne samo zbog toga - spriječit će curenje nadjeva, a pored toga će se pobrinuti da kore budu savršeno pucketave.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....