StoryEditorOCM
Slatkosavršen spoj

Štrudel postaje još sto puta bolji kad mu se doda i ovaj sastojak. Radi čuda za okus, a kolač čini predivno hrskavim

Piše T. S. M.
25. srpnja 2024. - 08:10

U sezoni smo mladih jabuka koje je najslađe jesti "onako", uživajući u svježem okusu i predivnoj hrskavosti. Ipak, sladokusci neće odoljeti a da ovo slasno voće ne ubace u kolače, a štrudel je jedna od najpopularnijih opcija. Ili ste vi od onih koji su slabi na višnje?

Za što god se odlučili, vjerujemo da ćete uživati, a kako bi to zaista bilo tako, nudimo vam jedan mali trik. Uobičajenoim sastojcima za štrudel trebat ćete dodati još jedan. Dobro vam je poznat iz recepata za neke druge vrste kolača i vjerojatno ga imate, a ako ga nemate, lako ćete ga napraviti.

Trebat će vam kako bi okus štrudela bio još bolji, ali ne samo zbog toga - spriječit će curenje nadjeva, a pored toga će se pobrinuti da kore budu savršeno pucketave.

Jeste li v...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. listopad 2025 14:10