Neki se odluče napraviti semifreddo samo kad im se ne da gnjaviti sa sladoledom, ali kad imate recept dobar poput ovog koji slijedi u nastavku, semifreddo od rezervnog postaje prvi izbor.
S receptom koji slijedi uspjeh vam je zajamčen i nema šanse da će vam semifreddo ispasti tvrd kao kamen ili da će mu nedostajati okusa. Sigurni smo da ćete se, jednom kad ga probate, potpuno zaljubiti u njega. I ne morate se zahvaliti nama, zahvalite se Biserki Radovanović koju možete (i trebate) pratiti na Instagram profilu Slatki biseri.
Njen nam se recept svidio jer uključuje bijelu čokoladu i kekse, sastojke koji desertu daju posebnu teksturu, ali i okus. Biserka nudi i dobro rješenje za one koji koriste zamrznute maline umjesto svježih.
Semifreddo s keksom, malinama i bijelom čokoladom...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....