Dani su sve kraći, a temperature sve niže, što, barem u našem slučaju, znači daje vrijeme za kolače i torte, dok sladoledi i lagane slastice padaju u drugi plan. Ako vam ovih dana dođe želja za komadom dobrog, bogatog kolača ili torte, sjetite se ovog recepta, jer riječ je o pravoj bombi, a zapravo ne zahtijeva osobito puno posla ni slastičarskog znanja.
Ljepota ovog recepta, koji smo dobili od Jelene Marić koju možete pratiti na odličnom Instagram profilu @jekajekago, je u jednostavnosti - sve što trebate napraviti je sluhati kremu s makom i grizom i pustite je da se ohladi, a zatim je ukrasiti. Nema kora, nema valjanja, nema pečenja, ni rezanja, ni mazanja, a rezultat je torta bogate teksture i fantastičnog okusa.
Torta s makom (bez pečenja)
Sastojci:
200 g mljevenog ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....