Svi se volimo pohvaliti kako smo lijepo napravili neku sasvim posebnu tortu, a što je torta ljepša, krema raskošnija, a broj slojeva veći, to smo ponosniji na svojih ruku djelo. S pravom. Nije lako savršeno zamutiti i ispeći sto i jednu koru, nije,lako napraviti kremu koja će ih držati na okupu ni prečvrsto ni prelabavo, a nije lako ni pronaći recept koji udovoljava svim tim uvjetima.
No ako znate napraviti tortu koja se, s pravom, zove Šeherezada, onda vas sve ovo uopće ne mora zabrinjavati. Šeherezada će sve zavesti i očarati, baš poput legendarne junakinje iz Tisuću i jedne noći, po kojoj nosi ime. Uopće se nećete morati gnajviti s puno kora i različitim tehnikama pripreme krema i glazura, a torta će izgledati kao da ste proveli sate i sate pripremajući je.
Najte...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....