Neki bi sve dali za kremaste torte, drugi, pak, vjeruju kako nema do dobrog štrudela. Od jabuke, od višanja, od trešanja, od šljiva, od borovnica, od sira, naravno... No da vas čujemo, dragi ljubitelji štrudela, jeste li ga ikad probali napraviti od - maka?
Mak se tako lijepo ponaša u ulozi nadjeva za makovnjaču, pa zašto onda ne bi bio dobar i u štrudelu? Ako vam se sviđa ova ideja, recept ne morate tražiti. Mi smo vam ga već našli.
Dobilik smo ga od Nine Bedrice, Šibenke čiji Instagram Slatka iskušenja baš volimo. Nina priznaje da je i sama bila pomalo zatečena ovom idejom, ali se brzo uvjerila da je jako dobra.
Napominjemo da Nina u ovom receptu spaja kore za pite s posebnom vrstom preljeva na bazi griza, jaja i jogurta koji se jako lijepo napuhne tijekom pečenja. Ako...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....