StoryEditorOCM
Trendobavezno isprobajte

Greškom smo pomiješali dva recepta, i neka smo: imamo formulu za savršeno pečeni krumpir! Za teksturu je zaslužna tehnika, za okus neočekivan dodatak

7. lipnja 2020. - 13:02

Danas se baš veselim ručku, a na jelovniku nemam uistinu ništa posebno. Ostatku obitelji pripremit ću nešto konkretno, no ja ću samo krumpir i salatu. Zašto bi vas bilo briga za to? Zato što ću vam u nastavku dati recept za krumpir, jer ovo je nešto najbolje što sam s njim ikad napravila.

A napravila sam to (jučer) sasvim slučajno, pobrkavši dva recepta. Namjera mi je bila iskušati jedan s New York Timesovog Instagrama, gledam ga već dobra dva tjedna.

A post shared by NYT Cooking (@nytcooking) on

No, kako nisam imala baš dobre nego samo neke 'meh' krumpire, stajao je na čekanju. Uvjerena da ga već znam napamet, nisam ga provjerila pa sam ga pobrkala s jednim drugim. I baš dobro da jesam jer rezultat me toliko oduševio da ću ga danas p...

#PEČENI KRUMPIRI
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. prosinac 2025 01:37