StoryEditorOCM
Trendpizza, ali posebna

Pikantni specijalitet koji obara s nogu ovih je dana veliki hit: savršeno je rješenje za ostatke uskršnje gozbe, no ne ustručavajte se improvizirati

13. travnja 2020. - 20:55

Jeste li posljednjih dana po društvenim mrežama primijetili mnoštvo objava na temu pizze rustice? Ne, nije to ona 'seljačka' pizza s pancetom i crvenim lukom, nego slana pita koja s u Italiji sprema u vrijeme Uskrsa.

Poznata je i kao torta pasqualina, a svima kojima je od uskršnje gozbe preostalo šunke, jaja i sira, ovaj će recept doći kao naručen.

A post shared by Joyful Kitchen Cooking School (@joyfulkitchen) on

Nemojte se uopće misliti bi li preostalu šunku i sir radije sačuvali za sendviče, ovdje je riječ o prvoklasnoj poslastici. Pomalo nalik na quiche, ali zapravo potpuno drugačijoj. Kako? Zašto? Isprobajte naš recept pa doznajte.

Malo je obilatiji, pa ga slobodno prepolovite ako ne volite hladnu slanu pitu (postoji li uopće n...

#OSTAJEMDOMA#PIZZA RUSTICA#TORTA PASQUALINA#ŠUNKA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. prosinac 2025 17:34