Sezona žege nije nužno i stađun od žetve; sondirali smo što na tu temu kažu splitski ugostitelji, vlasnici restorana i food-barova. Još uvijek se, priznajemo, nakon boravka u Albaniji (i Makedoniji) navikavamo na cijene jela u Dalmaciji. Bolno je, razumjet ćete, vidjeti cifru od 28 eura za porciju pečene orade s prilozima u Trogiru nakon što je istovjetno jelo koštalo devet eura u Ksamilu, Sarandeu i Skadru. Nije lako burger s pomfritom platiti 20 eura u Splitu kad divna pljeskavica s pečenim povrćem, grčkom salatom i vrhunskim vinom stoji dvostruko manje u čarobnom Ohridu. Je li u tome "kvaka", gubimo li goste zbog cijena koje – za početak – ne prate hrvatski standard?
ŠEST POZNATIH SPLITSKIH UGOSTITELJA SASVIM OTVORENO O SEZONI, ZARADI, CIJENAMA... PRETPLATITE SE I PROČITAJTE NASTAVAK TEKSTA...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....