Mikrobna, protuupalna i antioksidativna svojstva kave, u kombinaciji s prirodnom upijanjem mirisa i grubom teksturom, čine je jednom od najkorisnijih stvari koje svakodnevno bacate u smeće.
Naravno, ukoliko ste jedna od onih osoba koje ne mogu zamisliti jutro bez opojnog mirisa i toplih gutljaja "turske kave".
Zato, ako ste je upravo skuhali, talog ne bacajte ni slučajno, možete ga višestruko iskoristiti u razne jako korisne svrhe.
na primjer, možete njime napuniti malu staklenku i ostaviti je, otklopljenu, na stražnji dio police u hladnjaku, kako bi upila mirise.
Jednako tako možete je držati na kuhinjskom pultu, kako biste talogom kave mogli istrljati ruke nakon sjeckanja češnjaka ili luka i riješiti se neželjenog mirisa na prstima.
Talog od kave prirodno je abrazivan i mo...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....