Lokacija, lokacija, lokacija. Tako će stručnjaci za prodaju i marketing započeti svaku svoju priču. Ali kada se radi o našim sugovornicima, koje ćemo 21. ožujka ugostiti na konferenciji Beep Up Putni Kofer u Šibeniku, to ne može biti dalje od istine. Sinac, Mirlović Zagora, Tugare i Veliki Grđevac nisu, priznat ćete, baš poznate i razvikane lokacije. A upravo se tamo odvijaju predivne gastronomske i poduzetničke priče, u ta se mjesta ide po zalogaj za pamćenje, ne štedi se kilometara za kvalitetu i užitak. Kako im je to uspjelo? Otkrit će nam na zanimljivom panelu u Šibeniku, no pokoju su tajnu s nama podijelili već sad.
U zaselku Mirlović Zagora, tipičnom, mirnom i slikovitom dalmatinskom selu u zaleđu Šibenika, nalazi se konoba Campanelo. Vodi ju mladi chef Mate Sučić, zbog čijih se jela ovamo posljednjih godina putuje iz svih krajeva Hrvatske, piše Putni kofer.
Kombinacija klasične konobe u koju se dolazi na meso s ražnja i sofisticiranog modernog menija s jelima od sezonskih namirnica koja stižu u sljedovima, pokazala se kao pun pogodak. Govorili su mu da je malo „lud u glavu“, priznaje, ali držala ga je vjera da radi nešto dobro i da će gosti to prepoznati. I nije pogriješio. Cijelu inspirativnu Matinu priču imat ćete priliku čuti u Šibeniku i od njega, zasigurno, puno toga naučiti.
Cijeli tekst pročitajte OVDJE.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....