StoryEditorOCM
Otociotac mesar, on ribar

U Mijin ‘Gariful‘ na ručak dolaze svjetske face, a ništa nije fensi: Samo je ‘materijol‘ važan, a ovo izbacite iz kužine

Piše Mia Uzinić
14. lipnja 2025. - 15:20

Zna se da je "materijol" uvijek svjež u najpoznatijem frižideru na Jadranu, koji svakog dana oborom puni Mijo, pravog imena Dinko Petričević. Mijo je postao internet senzacija, a njegove fotografije slale su se obožavateljima na gotovo svim kontinentima. Za opskrbu restorana "Gariful", u kojemu radi, zaduženo je desetak lokalnih ribara, a Mijo tvrdi da je jednostavnost razlog zašto su toliko popularni na društvenim mrežama. 

- Nema tu komplikacije, ja ovo, ja ono... Nema toga u mene. Ja sam običan ribar i zaposlenik restorana "Gariful". Prezentiram ribu jednostavno, bez ikakve glume. Kako ti je Bog da, tako je, ne možeš biti drugačiji. Ponekad dobijem i negativan komentar, ali čini mi se da ti negativni samo dodatno potenciraju one pozitivne. Stvarno nas ljudi dosta lajkaju i ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2025 06:21