Na Zavod za zapošljavanje u četvrtak je po svoje svjedodžbe došlo 29 kuhara, konobara i slastičara i tamo priredilo pravu gozbu. Hobotnica u aspiku, košarice od četiri sira, palačinke punjene tunom, minjoni, voćne krostate, medenjaci i ostale delicije bile su i završni školski radovi ovih novopečenih ugostiteljskih radnika.
Svi su, naime, prošli program prekvalifikacije koji je, preko Pučkog otvorenog učilišta Žižić, prije šest mjeseci pokrenuo i financirao splitski područni ured HZZ-a. Neki od njih u školske su klupe zasjeli nakon gotovo 30 godina...
Svi su, naime, prošli program prekvalifikacije koji je, preko Pučkog otvorenog učilišta Žižić, prije šest mjeseci pokrenuo i financirao splitski područni ured HZZ-a. Neki od njih u školske su klupe zasjeli nakon gotovo 30 godina...
|
Dobra grupaIvan Žižić, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta ‘Žižić’, kazao je kako se ne sjeća da su na prekvalifikacijama ikad imal... |

Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....