Prave francuske kroasane s maslacem Splićani mogu probati u šarmantnom lokalu "Butters", koji se nalazi na križanju Matice hrvatske i Osječke ulice. Vlasnici Jerko Cvitanović i Ivan Grubišić nisu profesionalni pekari, tek zaljubljenici u pripremu pekarskih proizvoda i slastica. Ivan se prisjeća kada je još kao dječak pokušao izraditi prvu pizzu.
– Stalno sam pokušavao nešto zamijesiti i ispeći, a ne treba ni spominjati da mi je prva pizza bila tvrda kao drvo. To me nije obeshrabrilo, nisam odustajao. Čak sam nastavio, ne iz inata, nego jer mi je doista bio gušt. Kada sam otvorio prvi lokal, kroasani koje sam izrađivao bili su praktički nejestivi pa sam ih u početku besplatno dijelio po kvartu. Kasnije mi se pridružio Jere, a moram kazati da zaista izvrsno funkcioniramo – kaže...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....