Priča o soparniku, tradicionalnom poljičkome jelu, koja je prije desetak godina krenula iz sela Tugara iznad Omiša, dobila je novo poglavlje u poslovanju. Naime, sredinom mjeseca u samom centru Zagreba, u Petrinjskoj ulici, otvorena je nova poslovnica. Zagrebački kupci tako odnedavno imaju priliku upoznati koncept "Soparnik To Go", a na ovaj su poslovni korak Marija Stipetića potaknuli upravo stalni kupci koji su željeli taj okus i tradiciju i u Zagrebu.
– Soparnik je jedinstven dalmatinski i poljički proizvod, dio identiteta našega kraja i čuvar tradicije. Naš koncept "Soparnik To Go" nastao je iz želje da proizvod učinimo dostupnim svakodnevno — brzo, tradicionalno i uvijek svježe. Dugogodišnjim radom stekli smo veliki broj stalnih kupaca koji su nas kontinuirano poticali da ot...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....