Imotski vinari i vinogradari slave, već se ispred velikih srebrnih rosfraj spremnika, ali i drvenih bačvi u mnogim podrumima diljem Imotske krajine kuša mlado vino, čuje se prepoznatljiv zvuk kucanja čaša. U slavlje izvanredne berbe, koja je i kvalitetom i kvantitetom obradovala vinogradare. Svakako, berba 2025. godine će se pamtiti.
- Bila je top-berba, jedna od desetak koje će se pamtiti u Imotskoj krajini i po količini ubranoga grožđa, ali bogme i po iznimnoj kvaliteti. One kiše u svibnju i srpnju došle su u pravo vrijeme, a ove godine je i plod jako zdrav, zrno je jedro, a kada je u pitanju naša autohtona sorta kujundžuša, mogu kazati da je njezin aromatični profil također odličan, citrusi i grejp izraženi na mirisu, ukusi su lagani i lepršavi, idealno da idealnije ne može b...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....