FOTO: ZAPOČEO DJEČJI DIO TURNIRA Za Cataleyu ponovno zaigrao Danijel Subašić!

FOTO: ZAPOČEO DJEČJI DIO TURNIRA

Seniorski dio 3. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević polako se zahuktava. Utakmice svakim danom postaju sve zanimljivije, a u četvrtak navečer na memorijalnom turniru zaigrao je Danijel Subašić za tim Cataleya Sport Line. Nakon vodstva MNK Sveti Ante, ekipa Cataleye se probudila, okrenula utakmicu u svoju korist i završila s rezultatom 4:2.

Udruga Pojonsko srce nastavila je svoj niz pobjeda pa je tako Gorici zabila četiri komada i time se plasirala u najboljih 16 ekipa.

Momci s Puntamike igrali su protiv Pirovca, a o konačnom pobjedniku odlučivali su šesterci. Puntamičani su tako rezultatom 4:3 pobijedili Pirovac.

Brodarica-Maslina ekipu Arbanasi pobijedila je 3:0, dok je Bistro kolodvor na krilima Dinka Baričevića pobijedio Kampo Kaštelo s 4:2.

MNK Varoš napucala je mrežu Perpetuum mobile ekipi. Najzaslužniji za rezultat od 5:1 su Roko Burčul i Mate Bugarija.

U četvrtak navečer započeo je i dječji dio 3. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević, a svi posjetitelji uživali su u prekrasnim potezima i golovima najmlađih. Najviše su se istaknuli osvajači skupine Primorac Biograd i drugoplasirana momčad Sv. Mihovil.

Naslovnica Sport

Najčitanije