StoryEditorOCM
Biznisdovitljivi riječanin

Vlasnik pekarnice se dosjetio kako može raditi baš svake nedjelje: ‘Inače bih morao otpustiti pola ljudi...‘

Piše vijesti sd
26. veljače 2024. - 09:08

Vlasnik pekarnice Arena u Rijeci ispričao je za Novi list kako je sačuvao sve zaposlenike u svojem lokalu tako što ga je prenamijenio i, prema zakonskim mogućnostima, djelatnosti pekarnice dodao i djelatnost fast fooda.

Naime, zbog ograničenja rada nedjeljom koje se odnosi i na pekarnice, vlasnik bi morao otpustiti pola radne snage. Zahvaljujući tome što je pekarnicu registrirao i kao fast food, sada će svih 15 zaposlenika zadržati svoja radna mjesta, a građani će kod njih moći kupovati i nedjeljama i blagdanima.

– Da to nismo učinili, pola radne snage morali bismo otpustiti. Naša pekara poznata je po tome što od prvog dana, a prošle smo godine proslavili 25. godišnjicu, radi svaki dan, svih 365 dana u godini, nedjeljom i praznicima, i to od 0 do...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. listopad 2025 11:20