StoryEditorOCM
Hrvatskatko to kupuje?

Poznati ugostitelj komentirao ponudu i cijene na Adventu, otkrio što ga posebno ljuti: ‘To je meni idiotizam!‘

Piše JL
5. prosinca 2024. - 10:22

Zagrebački Advent i ove godine donosi bogatu ugostiteljsku ponudu, a mediji opširno izvještavaju o delikatesama koje možete isprobati. Cijene su i ove godine paprene, a gužve su uobičajene.

Poznati zagrebački ugostitelj Marin Medak, vlasnik restorana RougeMarin, komentirao je za RTL ponudu te cijene.

"Svugdje su cijene porasle, pa tako i kod nas. Prosječan iznos računa u zadnjih pet godina u restoranima je porastao 80 posto. Sve je poraslo, sve je skuplje. Na kraju krajeva, u zadnjih petnaest godina je zlato poraslo tri puta, a inflacija je tu normalna. Broj izdanih računa raste, broj novootvorenih firmi raste, broj zaposlenih u toj djelatnosti raste skoro 15 posto, tako da na sve strane ljudi troše", komentirao je Medak.

Dodaje da nema razloga za smanjivanje cijena.

"Pogotovo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. prosinac 2025 08:41