StoryEditorOCM

Studenti ugostiteljstva učili u Trilju kako se proizvodi sir i ocjenjuje vino: ‘Ovo se radi dok ne dođe gostu na stol‘

Piše Toni Paštar
14. ožujka 2024. - 16:17

Ustanova za istraživanje i širenje znanja u području prehrane i zdravlja CEKOM 3LJ od četvrtka je i u praksi počela funkcionirati kao nastavna baza pojedinih studijskih programa Sveučilišta u Splitu.

Led je probila skupina studenata diplomskog studija hotelijerstva i gastronomije u Makarskoj. Zajedno sa studentima bili su prof. dr. sc. Ivan Pavić, od utemeljenja pa sve do nedavno voditelj ovoga studija, koji je uspješno proveo ideju rektora prof. dr. sc. Dragana Ljutića o formiranju i razvoju toga studija u Makarskoj. Sa studentima su još bili izv. prof. dr. sc. Danijela Skroza i izv. prof. dr. sc. Marko Hell.

Snažni alati u školovanju

Studenti hotelijerstva i gastronomije u Makarskoj usvajaju teoretska znanja. U četvrtak su u triljskom CEKOM-u 3LJ vidjeli kako teorija izgleda...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 06:18