Pečeni krumpir idealno je zimsko jelo. Povoljno, ukusno i dovoljno kalorično već i kao samostalni ručak.
Portal Mirovina prenosi zgodne savjete s kojima će obrok svaki put savršeno ispasti, koje je na TikToku podijelio kuhar Jeremy Scheck.
Pečeni krumpir idealno je zimsko jelo. Povoljno, ukusno i dovoljno kalorično već i kao samostalni ručak.
Portal Mirovina prenosi zgodne savjete s kojima će obrok svaki put savršeno ispasti, koje je na TikToku podijelio kuhar Jeremy Scheck.
Kod izbora najboljeg krumpira za pečenje, Jeremy savjetuje one s tankom, glatkom korom, kao što su Yukon zlatni ili crveni krumpir. Ove sorte nakon kuhanja i pečenja zadržavaju oblik i hrskavost izvana, a ostaju mekane iznutra.
Tako će se puno ravnomjernije skuhati nego stavljanjem u kipuću vodu. U protivnom bi nutrašnjost mogla ostati sirova, dok će se izvana pretvoriti u kašu, što nikako nije dobro za kasnije pečenje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....