StoryEditorOCM
HranaSAVJETI KUHARA

Možda ćete ga poželjeti odmah za večeru, a svakako je super prijedlog za sutrašnji ručak: evo kako ćete savršeno ispeći krumpir, gotovo da vam meso uz njega neće ni trebati

Piše M.P.
21. studenog 2021. - 20:49

Pečeni krumpir idealno je zimsko jelo. Povoljno, ukusno i dovoljno kalorično već i kao samostalni ručak.

Portal Mirovina prenosi zgodne savjete s kojima će obrok svaki put savršeno ispasti, koje je na TikToku podijelio kuhar Jeremy Scheck.

A post shared by Jeremy Scheck (@scheckeats)

Birajte krumpire s tankom korom

Kod izbora najboljeg krumpira za pečenje, Jeremy savjetuje one s tankom, glatkom korom, kao što su Yukon zlatni ili crveni krumpir. Ove sorte nakon kuhanja i pečenja zadržavaju oblik i hrskavost izvana, a ostaju mekane iznutra.

Stavljajte ih u hladnu vodu

Tako će se puno ravnomjernije skuhati nego stavljanjem u kipuću vodu. U protivnom bi nutrašnjost mogla ostati sirova, dok će se izvana pretvoriti u kašu, što nikako nije dobro za kasnije pečenje.

J...

#PEČENI KRUMPIR#KUHANJE#RUČAK
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. prosinac 2025 17:32