Političari, umirovljenici, školarci, poduzetnici, liječnici, radnička klasa – svatko od njih rado dolazi u makarski "Kantun". Razloga je više, no dva su najvažnija – krafne i palačinke. Iako u Makarskoj krafni ima u gotovo svakoj pekarnici, kao i u mnogim dućanima, najbolje su, kažu nam znalci – Ksenijine.
Degustirali smo ih nekoliko: krafnu s kremom od pistacija, ljeṣ̌njakom, Nutellom, malinom i vanilijom, no joṣ̌ je puno vrsta u ponudi i nemoguće je odlučiti se za najbolju. Posebnima ih čini način pripreme i kvaliteta namirnica. Domaća jaja, limun, naranča... i teća u koju stane tijesto za najviše dvadesetak krafni. Od samog početka Ksenija Turić, vlasnica "Kantuna", odlučila je da će raditi "na malo", s ručnim mikserom i opremom iz vlastite kuhinje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....