"Moj muž kaže da kod mene na radionice dolaze ljudi koji žele više od života", smije se Janja Benić, gastroblogerica čije su radionice posvećene izradi krafni uvijek popunjene do zadnjeg mjesta, kad je pitamo tko to njoj dolazi naučiti tajne izrade slastice o kojoj svi pričaju. Jer o njenim se krafnama bruji već godinama i mnogi ih smatraju najboljima. Povod za priču bile su nam radionice održane potkraj siječnja u Culinary Labu u Splitu, u sklopu serije koja je obuhvatila još i Makarsku, Dubrovnik te Mostar, a za koje su, unatoč tome što se održavaju već treću godinu zaredom, karte planule čim je objavljeno da će se održati.
Zanimalo nas je što je tako posebno u njenim krafnama, za koje se priča da su jako ukusne, mekane poput oblaka i da nikad ne upiju puno ulja,...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....