Nekoć nas je ljutilo što se srednju Dalmaciju smatra mjestom za jeftini odmor po receptu red plaže, red skuša iz leda i ćevapa, danas nas ljuti što smo odredište za mlađariju koju zanimaju samo klubovi i burgeri. Imamo mi puno više toga ponuditi, grintali smo nekoć, a grintamo s punim pravom i danas, priželjkujući goste koji bi znali cijeniti ono što smatramo jednom od najljepših strana života u Dalmaciji - dobru domaću spizu, kvalitetna dalmatinska vina, tradiciju njihove pripreme i druge lijepe stvari koje se uz sve to vežu.
Kad bi barem netko konačno priznao i naširoko razglasio da se ovaj komad naše obale itekako ima čime pohvaliti u gastronomskom smislu te čak stati uz bok Kataloniji, Menorci, Siciliji... E pa upravo to bi se moglo dogoditi, optimistična je nakon posjeta komisije IGCAT (International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism) Ivana Vladović, direktorica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....