Debeljuškaste tikve mame nas da ih kupimo i da se s njima poigramo u kuhinji, no mnogi od onih koji su ih donijeli kući požalili su i trud i novce. Juha od tikve koju su pokušali napraviti - a kladimo se da je baš o juhi bila riječ, jer mnogima je upravo to jelo prvi izbor kad se radi o tikvi - bila je nekako... bljutava.
Nekoliko je načina za popraviti okus juhe od tikve, a opcije uključuju dodatak soli, kiselog vrhnja, par kapi soka limuna ili octa, eksperimente sa začinskim biljem, češnjakom, đumbirom pa čak i tostiranim sjemenkama... Ali jedna stvar koja će djelovati poput čarolije, a nikad je se, kladimo se opet, ne biste sjetili je sasvim obična jabuka. Dobro, ne baš sasvim obična, poželjno je da je sorte Granny Smith (odnosno neke druge sorte sličnog kiselkastog okusa)....
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....