StoryEditorOCM
Savjetiza najbolji rezultat

Tajna najboljeg pirea od krumpira leži u ovoj tehnici i dodatnom sastojku koji jamči savršen okus i kremastu teksturu

Piše T. S. M.
23. rujna 2024. - 07:05

-Jeste li baš u potpunosti zadovoljni svojim pire krumpirom? Budite iskreni! Stvarno? Ne mislite da još ima prostora za poboljšanje? Nemojte se zavaravati, naravno da ima. Evo kako ćete postići savršenstvo za koje možda niste ni svjesni da postoji. Zapravo nije jako teško...

Počnimo od početka, a to je odabir krumpira. Treba vam onaj škrobasti, no to vjerojatno znate. Uostalom, većina trgovina prodaje krumpire podijeljene u dvije kategorije: za kuhanje i pečenje. Jasno je koji vam treba za pire krumpir.

Korak broj dva. Većina recepata za pire od krumpira navodi da se krumpir stavlja kuhati u hladnoj, slanoj vodi i to nije slučajno: započinjanje kuhanja s hladnom vodom, kao i rezanje na komade iste veličine, pomaže krumpiru da se ravnomjernije skuh...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2025 11:33