StoryEditorOCM
Slanogušti su gušti

Bakalar svatko voli kuhati na svoj način, a nama je najdraži ovako. Jednostavno je, a rezultat nikad ne razočara

Piše T. S. M.
29. ožujka 2024. - 11:15

Baš se nešto danima nećkamo hoćemo li vam uopće ponuditi recepte za bakalar. Ne da ga mi ne volimo, bože sačuvaj, nego se u bakalar najbolje ne dirat puno. Tko ga voli, zna ga pripremiti i već ima svoj najdraži recept od kojeg mu nije drago odstupati.

Razlozi su razumljivi: malo tko si želi uskratiti priliku za guštanje u omiljenom okusu kad takva najčešće dolazi dva puta godišnje, a s druge strane, malo tko se želi gnjaviti s pripremom skupog i pomalo pepavog jela pa riskirati da mu netko od ukućana zabrontula zbog rezultata. Stoga se u pravilu igra na sigurno.

Ali eto, recimo da netko od naših čitatelja, baš poput nas, vjeruje da uvijek ima mjesta za usavršavanje. Takvima nudimo dobar,  jednostavan recept za bakalar na crveno pa neka im se nađe.

Bakalar na crveno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 04:45