StoryEditorOCM
Slanogotov za čas

Burek iz tave priprema se kao od šale! Trebaju vam samo dvije kore, tajna je u preljevu - učinit će ga slasnim i hrskavim

Piše T. S. M.
10. kolovoza 2024. - 09:18

Dobro pripremljen burek lijepo će nam "sjesti" u svako doba dana i godine, pa čak i po ovakvim pasjim vrućinama. Samo, mislite se vi sad, tko bi na +35 palio pećnicu... Mi je sigurno nećemo paliti, ali ipak ćemo uživati u slasnom i hrskavom domaćem bureku jer imamo recept za - burek iz tave.

Tajna njegove pripreme je u preljevu koji je lako smućkati u staklenci, a bureku će dati optimalnu dozu sočnosti i hrskavosti.

Evo vam recept, a na ovom linku ćete pronaći i video pa ćete se uvjeriti da se zaista priprema kao od šale. 

Burek iz tave

Sastojci:

2 jaja
2 kore za savijače
1 čaša mlijeka
1 šalica ulja
skuta 
peršin

Priprema:

Korama otkinite krajeve, kako biste dobili okrugle oblike. Jedan treba biti veći, tako da prelazi rubove tave, drugi manji, tako da prekriva samo tavu, ali...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 21:22