Neki pate za kolačima i sladoledom, drugima su slaba točka hrskave slane napasti poput smokija i čipsa. No baš kao što ne bismo smjeli previše uživati u slatkim zalogajčićima, trebali bismo imati mjeru i sa slanim grickalicama. Svi to znamo, a opet tako lako popuštamo iskušenju...
Srećom, postoje grickalice u kojima možemo opušteno uživati. Ne baš bezgranično, ali barem malo komodnije.
Jedna od takvih grickalica je povrtni čips, koji, budimo iskreni, samo nekima ispadne baš savršeno hrskav i primamljiv. Puno primamljivija opcija je čips od parmezana, koji je nevjerojatno lako napraviti (samo na masnom papiru napravite hrpice ribanog parmezana pa ih zapečete dok ne pohrskave), ali ta je ipak malo previše masna da bismo je nazvali idealnom.
Srećom, kad se pomiješaju ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....