StoryEditorOCM
Slanojednostavno, a super

Da bi hobotnica bila mekana kao pamuk, ne morate ju baciti u led, kuhati s čepom ni tući daskom. Samo postupite ovako...

Piše T. S. M.
7. kolovoza 2024. - 09:50

Puno je načina za pripremu hobotnice, a svaki od tih načina ima svoju milijun i jednu varijantu. Evo, recimo, jedno od najjednostavnijih jela od hobotnice, hobotnica s krumpirima, može se skuhati uz korištenje nekoliko različitih trikova...

Jedni će hobu obavezno zalediti prije kuhanja, drugi će je istući daskom (bidna hoba), treći će u vodu za kuhanje ubaciti pluteni čep, četvrti će u vodu dodati kap kvasine, a peti, to su oni koji su vječno u strahu od žilave i tvrde spize, će napraviti sve navedeno, samo kako bi osigurali da hobotnica bude mekana sukladno njihovim standardima.

A mi vam nudimo recept koji sve spomenute trikove potpuno ignoria, jer nudi jedan novi način za optimalno mekanu hobotnicu. Idemo lagano, kroz priču...

Ako ste kupili...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2025 06:41