Neki će reći da paštete od kozica, škampi, tune ili druge ribe restoranima služe za elegantno i unosno rješavanje problema viška namirnica (zlobnici čak tvrde da tamo završi ono što se pomete s pjata), no mi ih i dalje volimo i guštamo ih mazati. Znamo da uživanjem u njima prije nego stigne glavno jelo samo kvarimo apetit, ali znate kako se kaže - gušti su gušti.
Ako ste poput nas pa baš uživate u paštetama od različitih stanovnika mora, trebali biste ih naučiti propisno pripremati u vlastitoj režiji. Jer zašto biste čekali odlazak u restoran za guštanje u ovakvim zalogajčićima?
E sad, netko će reći (ljudi, ukratko, svašta pričaju) da ovakve, kod kuće pripremljene paštete nisu ni sjena onima iz restorana. Možda, ako se to odnosi na neke tamo tuđe paštete. Jer mi...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....