Nedjelja je mnogima postala dan za peći kruh. Potpuno podržavamo tu praksu i stoga vam nudimo odličan, isproban recept. Dobili smo ga od Marije Koković, kreatorice sadržaja (i to kakvog!) na vrlo uspješnom Instagram profilu Balkanska domaćica.
Marija nam je otkrila kako se radi kruh koji ne treba mijesiti, a mekan je i prozračan da ga je pravi gušt malo pritisnuti i uštipnuti, samo kako bismo vidjeli koliko je elastičan. Ne morate nam vjerovati na riječ, ali bacite oko na video koji slijedi iza recepta.
Marija priznaje da njeni ukućani toliko vole ovakav kruh da ga pojedu bez ikakvih dodataka pa ga, evo, radi već drugi put unutar 24 sata. A to joj zaista ne pada teško, jer sve što treba napraviti je lako poput dječje igre.
Sve sastojke samo dobro izmiješati vilicom da nema...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....