StoryEditorOCM
Slanočudesna kombinacija

Glazirana rebarca za prste polizat: po ovom su receptu najslasnija, a možete ih baciti na gradele ili ubaciti u pećnicu

Piše T. S. M.
22. rujna 2024. - 10:15

Svaka čast biftecima i bržolama, ali neki od nas osobito su slabi na - rebarca. Ta slasna i sočna rebarca, još kad su lijepo glazirana, mogu se nositi s najvećim mesnim specijalitetima - što nositi, mogu uvjerljivo pobijediti. Samo trebate imato dobro meso i dobar recept. A mi imamo recept.

Kada se pripreme po uputama koje slijede, rebarca su osobito sočna i ukusna, a mogu se peći u pećnici ili baciti na gradele. Uz njih će vam najbolje prijati kakva dobra krumpir salata, ali ako planirate pojesti puno rebaraca, radije se odlučite za salatu od kupusa ili zelenu. Da vam se nađu pri ruci izdvojili smo dva odlična recepta za salate, pronaći ćete ih na linkovima u nastavku, a zatim slijedi recept za rebarca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 04:52