Imate starog kruha, a ne znate kako ga iskoristiti? Ne brinite se, uskačemo s jednim ukusnim, laganim i osvježavajućim jelom koji je kao stvoren za ljeto i vrućine – salatom od starog kruha!
Ovo tradicionalno i popularno jelo iz Toskane, poznato kao panzanella, može napraviti i najveći amater u kuhinji, a vjerujemo da će vrlo brzo biti jedan od vaših najdražih brzih recepata na tjednim menijima.
Stari kruh je osnovna namirnica, a sočnost garantira kombinacija sa svježim rajčicama, kaparima, maslinama i crvenim lukom, začinjena maslinovim uljem i octom. Zvuči obećavajuće, zar ne? Vrlo je jednostavna za pripremu, a možete dodati i koji sastojak po svom ukusu. Najvažnije je što se stari kruh ne baca, već upija sokove iz salate u kojoj ćete guštati.
Panzanella
Sasto...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....