Jedna od prvih stvari koja većini padne na pamet kao odgovor na pitanje "Što bismo mogli s tikvom?" je rižot. Ali mi imamo bolji prijedlog. Orzot. Orzotto, kako ga god želite zvati, kao što i tikvu možete nazivati tikvom, bučom ili bundevom. Puno je važnije imati dobar recept. A mi ga imamo.
Dobili smo ga od Antonija Brajkovića, mladog kuhara iz Labina. Čini li vam se njegovo ime poznatim, moguće je da ste ga primijetili na društvenim mrežama (ovdje možete baciti oko na njegov Instagram), a moguće je i da ste prije par dana pročitali savjete za savršen rižot koje nam je dao (ako niste, trebali biste, a pronaći ćete ih ovdje).
No ovog je puta, kao što smo već spomenuli riječ o orzotu, koji se, ako nekome kojim slučajem nije poznato, radi s ječmom, koji se u primorskom ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....