Ako ste se zaželjeli šnicela u toću, ideja vam je odlična, a mi vam nudimo recept. Također odličan. Dobili smo ga od ekipe s Instagram profila Recepti Balkana. Luka Medić i Nikola Raković prikupili su zaista lijepu zbirku recepata, nadamo se većoj priči o svemu tome u skorije vrijeme, a do tada isprobajte ovaj.
Riječ je o receptu za lovačke šnicle, šnicele ili odreske, kako god ih želite zvati, dobro poznatom jelu idealnom za pripremu junetine (no proći će i svinjetina, kao i teletina). Po ovom receptu meso postaje mekano poput pamuka, a tajna je u tome da se ga se najprije marinira senfom, zatim kratko preprži da bi priprema dovršila u bogatom toću s gljivama i vrhnjem.
Naravno, to nije sve, trebate još par detalja kako bi jelo bilo baš onako sočno i ukusno kako priž...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....