Uh, što bi se moglo na brzinu pripremiti, a da je ukusno i zasitno? Puno toga, ali najprije se tih opcija trebamo sjetiti... Problem ćemo vam riješti ovim prijedlogom: što kažete na svinjetinu u pivskom umaku? Meso će biti jako mekano, umak vrlo fin i ukusan, s guštom ćete ga na kraju pomazati s pjata. Ljepota ovog recepta je u pravim sastojcima, ali i u tome što je jelo gotovo za dvadesetak minuta, čak i manje od toga.
Kako bi vam meso bilo vrlo mekano i jako ukusno, odaberite vratinu jer nema šanse da će vam ispasti tvrda i žilava, osobito nakon tretmana u ovom umaku. Kako bi umak bio što ukusniji, meso ćete najprije malo zapeći, a zatim u istoj tavi karamelizirati luk. Što se tiče piva, izbor prepuštamo vama i vašem ukusu.
Svinjetina u pivskom umaku
Sastojci:
250 ml p...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....