StoryEditorOCM
Slanostara receptura

Najbolje tijesto za prženje ribe, mesa, povrća i plodova mora radi se bez vode, a evo što biste trebali napraviti s jajem

Piše T. S, M,
18. rujna 2024. - 08:10

Repići škampa, kozice, lignje na kolutiće, sipice, švoji, fileti mola... sve je to još bolje u dobroj pašteli. Pileći i teleći fileti također. A gdje su tek tikvice, balancane, kaul i gljive? Sve je to najbolje umočiti u tijesto koje podsjeća na smjesu za palačinke pa dobro prepržiti. Nije baš najzdravije, ali gušti su gušti.

Ne znamo koji vi recept za paštelu koristite (javite nam, adresa je [email protected]) i koliko ste s njim zadovoljni, ali mi imamo jedan baš jako dobar i ne možemo odoljeti da vam ga ne otkrijemo. Starinski je i prikladan čak i za najveće bonkuloviće. Odmah će vam biti jasno zašto to tvrdimo.

Po ovom se receptu smjesa za pohanje ne radi od brašna, jaja i vode pa čak niti od brašna, jaja i mlijeka, nego od...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 08:44