Volite li jako hrskave ppohane tikvice, vrijeme vam je za isprobati jedan novi način njihove pripreme. Bit će hrskave kao niti jedne koje ste dosad probali.
Stvar je zapravo vrlo jednostavna i možda ste je već vidjeli: krušne mrvice zamijenit ćete kukuruznim pahuljicama. Dakako, nezaslađenima.
Sve ostalo ostaje isto kao kod klasičnog pohanja: najprije ćete ih narezati, pa uvaljati u brašno i jaja. Na kraju ih možete pržiti u ulju, a možete ih i poredati na lim za pečenje obložen papirom za pečenje pa ih ispeći u pećnici.
Hrskave pohane tikvice
Sastojci
2 tikvice
2 jaja
brašno
kukuruzne pahuljice
maslinovo ulje
sol
Priprema:
Tikvice narežite na ploške debele oko 1 centimetar. Stavite ih u zdjelu, posolite i ostavite nekoliko minuta da odstoje.
Jaja razmutite u zdjelici, kukur...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....