Pronašli smo recept za najbolje domaće njoke, i to - bez krumpira, koji su gotovi za samo nekoliko minuta! Pufasti su, mekani i vrlo lagani, a u kombinaciji s kremastim umakom od tikvica idealan su izbor za one dane kad vam treba nešto brzo i ukusno.
Savršene su teksture jer se u ovom receptu koristi "slastičarsko" tijesto pružajući njokima posebnu mekoću. Kad je gotova, smjesu prebacite u slastičarsku vrećicu, a odatle u kipuću vodu. Ostavite da se kuhaju par minuta pa njoke prebacite u ledenu vodu da ostanu čvrsti. Bit će pufasti, mekani i vrlo lagani, pripremit ćete ih bez prljanja ruku, a slasna krema od tikvica pružit će posebnu notu ovom jelu.
Sve je domaće, jednostavno, brzo i malo drugačije... Zdravija varijanta obožavanog jela oduševit će vas pri prvom kušanju...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....