Niste stigli do peškarije, bojite se na kakve ćete cijene naići ii ste skeptični da će s obzirom na vrijeme ponuda biti primamljiva? Nema veze, poslužit će i komarče iz uzgoja, treba vam samo dobar recept, a mi ga, naravno, imamo.
Dobili smo ga od prave majstorice za domaću spizu koju pratimo na odličnom Instagramu, Krupnjaci sa stola.
Otkrila nam je kako priprema komarče u pećnici i iznenadila nas neobičnim prilogom koji je uz njih poslužila. Pazite ovo:
"Komarče iz pećnice i pire od šenona i krumpira
Brzi lipi zdravi ručak. Koliko ljudi, toliko riba, na pek papir, taknit solju i maslinovim uljem, na zagrijanih 200. Okrenem nakon 10-ak minuta, ne treba duže od 20 za sve skupa.
Glavu šenona na komade i još pola toliko količine kockica krumpira ubaciti u ekspres na 10 minuta. Začiniti, uliti maslinova ulja, zgnječiti u pire".
Da ne bude zabune, šenon nije neka nova agresivna riblja vrsta u Jadranu nego onaj čudni križanac kaula i brokule. Eto, sad napokon znate i što s njim. Nama ovo sve skupa zvuči kao jedan zdav i ukusan ručak koji smo manje-više svi u stanju pripremiti bez greške.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....