StoryEditorOCM
Slanorekordna brzina

Omlet svilenkast i mekan poput oblaka: evo kako ga priprema slavni kuhar, vrlo je lako i brzo. Topit će vam se u ustima

Piše T. S. M.
7. lipnja 2024. - 07:05

Omlet je izvrstan izbor za doručak: brzo je gotov i pun je proteina koji jamče dugotrajnu sitost. No neki imaju problema s pripremom ovog jednostavnog jela. Nikad im ne ispadne kako treba. 

Za sve takve, prenosimo savjete koje je svojim pratiteljima putem Facebooka uputio Jamie Oliver, pravi majstor pojednostavljivanja kompliciranih recepata. Ni ovog nas puta nije razočarao - nema nepotrebnog kompliciranja, sve je, kako on to voli reći "easy-peasy".

Dakle, ako vam je cilj savršeno pečen, svilenkast omlet, prvi korak je zagrijavanje tave.

Dok se tava grije, razbijte jaja i sadržaj prebacite u zdhelu. Lagano ih pomiješajte vilicom te im dodajte malo soli. Sa strane naribajte komad cheddar sira i odrežite malo tanju fetu kruha (ili uzmite tost) pa ga ubacite u toster.

U tom trenu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 05:38