Nedjelja je dan kada bismo trebali malo usporiti i predahnuti od svakodnevne gužve, a jedan od najljepših načina za provesti taj dan predaha je oko zajedničkog stola, uz jela pripremljena s ljubavlju i pažnjom. No što kuhati ove vruće nedjelje? Najbolje bi bilo nešto lagano i mediteranski, slažete li se?
Nadahnuće za ukusna, sezonska jela prikladna za nedjeljni ručak ovog nam je puta stiglo s različitih obala Sredozemlja, a kuhačom smo zaplovili vodama Italije, Grčke, Turske i Francuske. Otisnete li se s nama u ovu malu gurmansku Odiseju, uživat ćete u neobično, ali jako ukusnom jelu od rajčica i kruha, aromatičnim okruglicama od mljevenog mesa i patlidžana, delikatesnoj salati od fažoleta i sočnom, nježnom kolaču s voćem koje je upravo u stađunu.
Započet ćemo s...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....