StoryEditorOCM
Slanookusi mediterana

Pečena riba na najbolji način: bit će sočna i puna okusa, neće biti problem ako je iz uzgoja, a trebat će vam 5 minuta

Piše T. S. M.
20. svibnja 2024. - 11:07

Ne znamo koji je vaš plan za ručak, ali naš glasi: danas ćemo lagano. Lagano, ali gurmanski, jer u životu treba i malo uživati. Slažete li se, nabavite kojeg lubina, može i iz uzgoja jer po ovom receptu peći će se s dodacima koji će se pobrinuti za bogat i lijepo zaokružen okus, a čak i ako naletite na malo masnije lubine neće biti problema jer među spomenutim dodacima su limuni, pome i kapari koji će dati dozu svježine i lakoće.

Ovako pripremljena riba zapravo i ne treba neku posebnu pratnju, dosta će vam biti i salata, najbolje miješana, no ako kuhate ručak za nekoga tko se vječno boji gladi, lešjte mu koji krumpirić pa ga prelijte maslinovim uljem, peršinom i sitno sjeckanim lukom. 

Lubin na mediteranski način

Sastojci:

750 g lubina...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 03:55