Pileća prsa mogu biti jako ukusna i zdrava, a mogu vam zagorčati ručak, ako ih ne znate napraviti kako treba. Naoko jednostavna namirnica "dušu je dala" za zeznuti stvar, jer lako se isuši i postane gumasta, tvrda i suha. Srećom, uz jedan mali dodatak pretvaraju se u delikatesu.
Pileća prsa bit će sočna i ukusna pripremite li ih s limunom. Nije riječ o nikakvoj novatariji ili izmlišljotini s Tik Toka, u talijanskoj kuhinji naći ćete poznato i omiljeno jelo Petto di pollo al limone, odnosno pileća prsa s limunom, popularno zbog svoje brzine i jednostavnosti pripreme, ali i zbog toga što je piletina po ovom receptu vrlo sočna i ukusna.
Na ovaj način pripremljena pileća prsa mogu se poslužiti s raznim prilozima, od pirjanog povrća preko tjestenine i njoka do pečenih krumpir...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....