Ako vam je dosta zimske spize, znači da je pravi trenutak za prebaciti se na ljetne recepte. No, jasno, ne morate "od kolpa" promijeniti kulinarski repertoar - počnite pomalo, s jelima kao što su popečci od tikvica.
Ovo je idealan recept za trenutak u kojem još nema "pravih", domaćih tikvica, jer je sasvim prikladan za one uvozne, blagog okusa i poprilično vodenaste. Zahvaljujući pravoj kombinaciji sastojaka, prijat će vam kao bio koje ljetno jelo s domaćim tikvicama, a bit će baš lijepo osvježenjena jelovniku.
Po ovom se receptu pripremaju lako i brzo, najteži dio je strpiti se dok ne puste vodu. Zahvaljujući jajima i prašku za pecivo lijepo će se napuhati dok se budu pekli, a dodatak parmezana i začina pobrinut će se da i okus bude na visini. Recept je prikladan za one koj...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....