Punjenih se paprika jednostavno ne možemo zasititi. Skoro da bismo ih mogli jesti svaki dan. Samo, lijepo je tu i tamo nešto malo promijeniti pa dobiti jelo kakvo još nismo probali. U receptu koji vam predlažemo promijenjeno je, zapravo, štošta, no rezultat je tako dobar da se isplati barem kilogram paprika, koje bi inače završile punjene mljevenim mesom i rižom, pripremiti na ovakav način.
Posebnost ovog jela je u tome što se priprema u tavi, u tome što vam za njegovu pripremu nije potreban klasičan umak na bazi rajčice niti će vam trebati mljeveno meso. Ove se paprike pune sirom i šunkom, no popis sastojaka nije uklesan u kamenu - slobodno ga prilagodite svom ukusu i sastojcima koji su vam na raspolaganju, a recept shvatite kao nadahnuće za jela koja ćete prema njemu osmislit...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....