Mnogi od nas imaju svoj omiljeni recept za punjene paprike, no neki su u vječnoj potrazi za novim, boljim. Mi smo našli recept tako dobar da ćemo ga ponuditi i jednima i drugima.
Jeste li već kušali punjene paprike na grčki način? Pored klasične kombinacije riže i mesa, na koju smo se mi navikli, u ovom jelu se u ulozi nadjeva za paprike mogu pronaći i druge namirnice - primjerice škampi, povrće i sir.
Čime god ih punili, postupak je isti: paprikama se odreže vrh, izdube im se sjemenke, a zatim ih se nadjene prema želji i zapeče. Nema zaprške, nema podlijevanja, nema miješanja ni druge gnjavaže, samo ih ubacite u pećnicu i pričekajte dok savršeno zamirišu. Možete ih napraviti i nekoliko dana ranije i čuvati u hladnjaku sve do trenutka kad vam zatrebaju pa ih tek tada ispeć...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....