Ploveći bespućima interneta, naletjela sam na ono što se činilo kao jako jednostavan recept za bademe prekrivene čokoladom i cimetom. Sve je zvučalo predobro da bi bilo istinito, a upravo takvim se i ispostavilo. Za recept su bili potrebni bademi, jedna tamna čokolada, jedna mliječna čokolada, kakao prah, cimet i šećer, ali ja sam šećer odlučila izbaciti jer računam, pa valjda ga već ima dovoljno u čokoladi. I bila sam u pravu.
Prvo treba tostirati bademe, a to ćete napraviti tako da ih stavite na papir za pečenje i s njima u pećnicu deset minuta na 180 stupnjeva. Nadam se da mi netko može objasniti zašto su svi orašasti plodovi duplo ukusniji kada se tostiraju? Sad kad gledam unazad, trebala sam stati samo na tostiranju - em je ukusno, em ne bih isprasila cijelu kuhinju...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....